Συντήρηση οχήματος
Συντήρηση του οχήματός σας με την εγγύηση της Mercedes Benz.

Διατήρηση απόδοσης, άνεσης και ασφάλειας οχήματος.

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε την Mercedes σε ομαλή λειτουργία, δυναμική και αποτελεσματική, είναι μέσω της τακτικής συντήρησής της.

Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευθεί στα υψηλότερα πρότυπα, χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz και όπως όλη η ομάδα μας, νοιάζονται τόσο όσο και εσείς για το όχημά σας.

Πρέπει να πηγαίνετε τη Mercedes σας για service είτε στα χιλιόμετρα, είτε στο χρόνο που πρέπει (ό,τι συμπληρωθεί πρώτο), για να την έχετε σε άριστη κατάσταση και να αποφύγετε δαπανηρές επισκευές. Το εγχειρίδιο που θα σας δοθεί με την αγορά του αυτοκινήτου σας αναφέρει τα χρονικά διαστήματα που χρειάζεται service.

Κλείστε τώρα ραντεβού
Συνεργείο

Λιπαντικά

Από τους ίδιους ειδικούς που έχουν κατασκευάσει και τον κινητήρα σας.

Τακτική συντήρηση με λάδι κινητήρα Mercedes-Benz

Όταν επιλέγετε γνήσιο λάδι κινητήρα Mercedes-Benz, δεν επιλέγετε απλά ένα λιπαντικό για το όχημά σας, αλλά εκείνο που του δίνει ιδιαίτερη ισχύ. Αν το αλλάζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η μηχανή σας θα λειτουργεί σε ένα συνεχώς υψηλότερο επίπεδο.

Μεγαλύτερη απόδοση μέσω μειωμένης τριβής

Η σημαντικότερη αποστολή τους είναι η μείωση της μηχανικής τριβής. Τα γνήσια λιπαντικά Mercedes-Benz είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν απόλυτα στις μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις. Τα συστατικά και πρόσθετα που έχουν ειδικά επιλεγεί, ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες προδιαγραφές ποιότητας του κινητήρα της Mercedes-Benz και διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο απόδοσης και ισχύς του.

Χαμηλότερη κατανάλωση. Λιγότερες εκπομπές. Μεγαλύτερη απόδοση.

Χάρη στην ειδική ποιότητα του γνήσιου λαδιού κινητήρα Mercedes-Benz, έχετε σημαντικό πλεονέκτημα όταν πρόκειται για οικονομική οδήγηση. Μειώνει την τριβή, περιέχει υψηλής απόδοσης πρόσθετα τα οποία αυξάνουν την διάρκειά του και το βοηθούν να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του κινητήρα σας σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης χρησιμοποιώντας λιγότερα καύσιμα. Έχει επίσης και περιβαλλοντικά οφέλη: βοηθάει στη μείωση των τοξικών εκπομπών, που είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον.Δείτε ακόμα...