Δείτε επίσης
MERSER S.A. 2010 © All Rights Reserved | Powered by IT TeamΕπειδή το καλύτερο μέρος κάθε ταξιδιού είναι η άφιξη στον προορισμό σας, η Mercedes Benz δημιούργησε το πακέτο εγγύησης Mobilo, τη δική της δέσμευση ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας. Η νέα αυτή εγγύηση για ασφαλή μετακίνηση περιλαμβάνεται στο βασικό πακέτο εγγύησης κάθε αυτοκινήτου Mercedes-Benz για τα τέσσερα πρώτα χρόνια (για αυτοκίνητα με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας από 01/04/2008 και έπειτα), χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Μετά από αυτό το διάστημα, κάθε φορά που κάνετε σέρβις στο όχημά σας, ανανεώνεται το μέρος της εγγύησης που καλύπτει τη διασφάλιση κινητικότητας σε περίπτωση βλάβης, μέχρι και 30 χρόνια.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ
Το πακέτο Mobilo διασφαλίζει τη διατήρηση της κινητικότητας σας και προσφέρει άμεση βοήθεια αν το όχημά σας ακινητοποιηθεί λόγω τεχνικού προβλήματος.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΚΡΟΑΤΥΧΙΑΣ
Οι μικροατυχίες συμβαίνουν στον καθένα. Επομένως, είναι καλό να γνωρίζετε ότι και σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να βασιστείτε στην εγγύηση Mobilo:είτε χάσατε το κλειδί σας, είτε εξαντλήθηκαν τα λάδια ή το ψυκτικό σας, είτε γεμίσατε το ρεζερβουάρ σας με λάθος καύσιμο ή αν μπει ξαφνικά νερό στο αυτοκίνητό σας.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Η ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ
Το πακέτο εγγύησης Mobilo μπορεί ακόμη και όταν κάποιος ξαφνικός και άμεσος εξωτερικός παράγοντας προκαλέσει στο όχημά σας τέτοια ζημιά, ώστε να μην είναι εφικτή η μετακίνησή του στο δρόμο.