Πιστοποιημένο φανοβαφείο
Φανοποιείο

Πιστοποιημένες υπηρεσίες επισκευής.

Όταν πρόκειται για ζημιά στο αμάξωμα, αντικατάσταση ή επισκευή μερών του οχήματος, το πιστοποιημένο μας φανοβαφείο, είναι ο καταλληλότερος προορισμός σας.
Εδώ, το όχημά σας βρίσκεται σε χέρια ειδικών που ασχολούνται καθημερινά με πολύπλοκα οχήματα που αποτελούνται από πολλά και πολυσύνθετα υλικά (σκληροί και υπέρσκληροι χάλυβες, ειδικά ατσάλινα κράματα κ.λ.π.), που χρησιμοποιούνται στα αμαξώματα αυτοκινήτων της Mercedes-Benz & smart και ως εκ τούτου γνωρίζουμε τα προϊόντα μας ‘μέσα-έξω’.
Μπορείτε επίσης να βασιστείτε στο γεγονός ότι οι μέθοδοι επισκευής, είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρίας. Με τον τρόπο αυτό, οι εργασίες επισκευής του οχήματος σας, είτε είναι Mercedes-Benz είτε smart συμβάλλουν στη διατήρηση της αξίας του οχήματός σας και στη διασφάλιση ότι οι εγγυήσεις που κατέχετε ισχύουν στο ακέραιο.

Bodyshop

Βαφείο

Υπηρεσίες βαφής με πρότυπα της Mercedes Benz.

Paintshop

Ως Πιστοποιημένο φανοβαφείο έχουμε στην κατοχή μας τον πιο σύγχρονο και οικολογικό φούρνο βαφής, για εκπληκτικά αποτελέσματα όσο αφορά την ποιότητα και την απόδοση της απόχρωσης της αγαπημένης σας Mercedes Benz ή του smart σας. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά χρώματα STANDOX καθώς και όλη την γκάμα των προϊόντων της και σας παρέχουμε 2 χρόνια εγγύηση για κάθε κομμάτι που βάφεται.
Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Mercedes-Benz & smart, εξασφαλίζοντας το υψηλό επίπεδο της τεχνολογίας και της αισθητικής που έχει κάθε όχημα.


Διεκπεραίωση ζημιών ατυχημάτων

Επισκευή οχήματος μετά απο ατύχημα.

Αν δεν ευθύνεστε για το ατύχημα αναλαμβάνουμε εμείς την επισκευή του οχήματός σας, όπως επίσης και τον διακανονισμό αποζημίωσης, αν πρόκειται για συνεργαζόμενη με εμάς ασφαλιστική εταιρία.
Αν ευθύνεστε για το ατύχημα η εταιρία μας είναι πάλι κοντά σας με προσιτές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση.
Κατόπιν συνεννόησης σας παρέχουμε όχημα αντικατάστασης δωρεάν για όσο χρόνο διαρκέσει η επισκευή του οχήματός σας.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα:

AIG Atlantiki Enwsi AXA Ethniki GENERALI Hellas Direct

Accident repairsΔείτε ακόμα...