Δείτε επίσης
MERSER S.A. 2010 © All Rights Reserved | Powered by IT Team

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Η τεχνική εξυπηρέτηση της MERSER AE, στηρίζεται στην πολύ καλή τεχνολογική υποδομή της εταιρίας, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Έμπειροι και ικανά καταρτισμένοι τεχνικοί, αναλαμβάνουν την επισκευή και συντήρηση του οχήματός σας. Όλες οι ενέργειες γίνονται κάτω από τις αυστηρές προδιαγραφές και πρότυπα που εφαρμόζει η Mercedes Benz.

Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν συνεργείο επιβατικών, ηλεκτρολογείο, τμήμα υπηρεσιών Φανοποιείου και Βαφείου με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα διαγνωστικά, ηλεκτρολογικά και τεχνολογικά μέσα. Η κινητή μονάδα τεχνικής υποστήριξης αναλαμβάνει την εξυπηρέτησή σας 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου, όπου και αν βρίσκεστε στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας EN ISO 9001:2004 πιστοποιεί τα υψηλά επίπεδα ποιότητας σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Η αναμονή σας, καθ’ όλη  τη διάρκεια επισκευής του αυτοκινήτου σας, γίνεται στον ειδικά διαμορφωμένο για εσάς χώρο αναμονής έχοντας πλήρη οπτική επαφή με το συνεργείο. Στο περιβάλλον αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή να μελετήσετε διάφορα περιοδικά, όσο περιμένετε το τέλος εργασιών του αυτοκινήτου σας.

Το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 μεχρι 16:00.